Course Features

  • Lectures 0
  • Quizzes 0
  • Duration 16 hafta
  • Skill level Tüm Seviyeler
  • Language Türkçe
  • Students 0
  • Assessments Yes

Categorires

0 Review
0 student

Mutfak kulübünün amacı öğrencilerimizin eğlenirken mutfak adına önemli ve gerekli bilgiler edinmelerini sağlamaktır.

Mutfakta her şeyden önce hijyen, besinlerin nasıl kullanılacağı, pişirileceği ve saklanacağı bilinmelidir. Ardından sofra düzeni ve adabı gelir. Öğrenciler fermantasyon işlemini mayalı hamur yaparak, turşu kurarak, yoğurt mayalayarak öğrenirler. Bunların yanında çorbalar, soslu makarnalar ve et yemekleri tariflerini ve uygulanışını öğrenirler. Ayrıca mis kokulu pastalara da sihirli ellerimizi dokundurlar.

Curriculum is empty

0.00 ortlama

5Yıldız
0%
4Yıldız
0%
3Yıldız
0%
2Yıldız
0%
1Yıldız
0%

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.